Вибір житла це як вибір партнера ! Дізнайтеся, які критерії потрібно враховувати при пошуку омріяної квартири

Вибір житла це як вибір партнера ! Дізнайтеся, які критерії потрібно враховувати при пошуку омріяної квартири

Стратегію вибору квартири з успіхом можна порівняти з вибором  життєвого партнера. Важливий не тільки зовнішній вигляд, а й внутрішня складова (інтер’єр) , сумісність характерів і спільні плани. Вистачить лише Ваше «так» та декілька підписів, щоб сфіналізувати це важливе рішення, часто на все життя. Ми приготували декілька рекомендацій, на що потрібно звернути увагу, щоб мінімізувати ризик виникнення помилки!

Зовнішній вигляд — любов з першого погляду

Перше враження є найважливішим. Якщо ви шукаєте житло на тривалий час, воно повинно Вам подобатись. І не дозволяйте нікому говорити Вам, що зовнішність — це не все. Тому що в цьому випадку вона має велике значення.Чим більше житло приверне Вашу увагу ще при вході, тим менш дорогими будуть майбутні інвестиції в зміну його зовнішнього вигляду.

Інтер’єр — варто з ним ознайомитись

Після того, як у Вас склалося перше позитивне враження , варто ближче ознайомитись з тим, що приховано всередині. Найкраще рішення —  звернутися до фахівця, щоб ретельно вивчити стан стін, підлоги чи всіляких установок в квартирі

Відповідність характерів — це важливо

Ви знаєте краще, що Вам потрібно, щоб відчувати себе комфортно. Ваша квартира повинна відповідати цим очікуванням. Вам потрібен простір? Виберіть квартиру, яка має принаймні одну велику кімнату. Ви хочете відчувати себе у безпеці? Виберіть квартиру в будинку з охороною. Обожнюєте хатні  рослини? Виберіть сонячну квартиру з великим балконом або з просторою терассою. Не бійтеся зробити список усіх вимог і чітко його притримуйтесь.

Безпосереднє оточення — комфорт та затишок

Зверніть увагу, що на додаток до того, що знаходиться всередині, важливим є також те, що зовні. Вам не вдасться закритися в чотирьох стінах, навіть в тих омріяних. Іноді вам доведеться виходити на вулицю: на роботу, в магазин, щоб погуляти з дитиною, зустрітися з сусідами, або побігати в компанії чотирилапого друга. Варто, щоб вигідне розташування квартири сприяло Вашій активності. В іншому випадку, Ваше омріяне «гніздечко» може просто стати затишною кліткою.

Перспективи на майбутнє

Як Ви уявляєте собі ваше спільне майбутнє ? Чи плануєте Ви, наприклад, завести велику чи маленьку домашню тварину? Ви думаєте про дітей? Або, можливо, ви любите приймати гостей? Пам’ятайте не тільки про те, що у Вас є зараз. Подумайте також про те, чого б Вам хотілось у майбутньому.

І ще одна річ: не забудьте перевірити плани загосподарування околиці. Тому що, можливо, що ці плани зруйнують Ваші особисті.

Фінансові питання — щоб насолоджуватися життям

Останній, але важливий момент будь-яких успішних відносин — це фінанси. Підрахуйте, скільки ви можете реально інвестувати, і навіть за підтримки рідних і близьких або банку — не допускайте значного перевищення бюджету. Інакше, Ви будете роками нагадувати собі переплачення.  А ніщо не вбиває почуття сильніше, ніж претензії. Особливо про гроші.