Найгарячіші тренди в інтер’єрі 2016

Більшість трендів — це продовження того, що домінувало в інтер’єрній моді в 2015 році. Необроблене дерево, бетон та меблі в індустріальному стилі і досі дуже популярні. Модними залишаються пастелі, мармур та меблі з округлими формами.

1. ОКСАМИТ І ВЕЛЮР

Їх насичені кольори і м’якість надають приміщенню тепло, затишок, елегантність і розкіш. Вони нададуть йому характер і неповторний клімат.

2. МАРМУР

Цей матеіал є універсальним, і може використовуватися при обробці стін, кухонних стільниць, столів і консолі. Мармур може бути зеленого, білого або рожевого кольору. Він найчастіше з’являється в мінімалістському стилі. Його розкішний характер контрастує з простотою стилю приміщення.

3. ДЕРЕВО

Цей матеріал може використовуватись абсолютно всюди. Дерево — це не тільки підлоги і меблі, а також і декоративні елементи. Воно вписується в будь-якому стилі, робить його теплішим і більш затишним.

4. КЛІТИНКА

Шведська чи чорно-біла ламана? Обидва варіанти будуть актуальними в інтер’єрах в 2016 році. Клітинка з’являється на м’яких меблях, килимах, шпалерах і підлогах. Вона ідеально підійде як у вітальню і спальню, так і в кухню і ванну кімнату.

5. РОСЛИНИ

Наймоднішими рослинами стала папороть і фікус. Чим більше рослин — тим краще.

6. КОЛЬОРИ

Популярними залишаються пастелі і сірі відтінки, рожевий та блакитний. До них приєднався темно-синій і золотий.