Для LEGO випустять гнучкі стрічки

Новий елемент конструктора — просто революція в популярній грі. Гнучка стрічка кріпиться на будь-яку поверхню, так що будувати можна що завгодно і де завгодно.

LEGO, мабуть, одна з кращих серед коли-небудь винайдених іграшок. Але навіть у цих кольорових пластикових блоків, відомих дітям і дорослим всього світу, був недолік. Їх можна було використовувати тільки на плоскій поверхні або дошці LEGO.

Тепер шедеври з конструктора з’являться в найнесподіваніших місцях. Nimuno Loops — це гнучка смужка з липкою підкладкою. Її можна клеїти на стіни, стелю, кути, іграшки, а при бажанні — на себе самого.

Nimuno Loops дозволяє створювати вигнуті форми, такі як гори, річки і дороги. Стрічка сумісна не тільки з LEGO, а й з конструкторами Mega Bloks, Kre-O і продуктами інших відомих виробників іграшок.

Nimuno Loops — це стартап фанатів блокових конструкторів, які вирішили урізноманітнити гру. Творці стрічки жартома закликають забути про інтернет речі і переключитися на «Nimuno».

Кошти на реалізацію проекту збирали на краудфандинговій платформі Indiegogo. Замість потрібних 8 000 доларів вдалося набрати в 100 разів більше. Там же новинка доступна для попереднього замовлення: два рулончика обійдуться в 11 доларів, 10 різнокольорових рулонів — в 50 доларів.