Бірюза та сірий — дивовижне поєднання

Яскраві кольори можуть кардинально змінити інтер’єр і створити унікальну атмосферу удома. Модною тенденцією стало поєднання бірюзового кольору з сірим, в результаті чого ми отримуємо сучасний і класичний дизайн квартири.
Обравши яскравий кольоровий акцент, не слід забувати про стриманість. Використовуючи бірюзовий колір в інтер’єрі дуже легко переборщити.
Найкраще почати з облаштування інтер’єру в сірому кольорі, додавши один або два елементи з бірюзи. А подальше поступове введення додаткових елементів в цьому кольорі не викликатиме різких змін.

Вітальня з бірюзовими акцентами

Сучасне оформлення вітальні, в якому переважають білий і сірий колір є ідеальним місцем для додання в нього трохи бірюзових акцентів. У вітальні найважливішу роль грають зручні меблі, які надають інтер’єрові характер завдяки оригінальному вигляду. Меблі бірюзового кольору ідеально впишуться в морський, скандинавський та сучасний стиль інтер’єру.

Бірюзове крісло або подушки схожих відтінків оживлять будь-який інтер’єр. Світлі стіни вітальні будуть прекрасно доповнюють сірі фіранки, сірий диван і білий журнальний столик. Синьо-зелені акценти на фотографіях, лампа або фото-рамка освіжать кімнату.

Сучасна ванна

У ванній кімнаті варто спокуситися на стіни бірюзового кольору, які будуть створювати гарний фон для подальшого оформлення. Стіна стане центральним пунктом інтер’єру, ідеальною для поєднання з чорними аксесуарами. Сюди ідеально впишеться дзеркало з чорною рамкою і чорна шафа для туалетного приладдя. Симетричні бра по обидва боки дзеркала нададуть рівномірного освітлення.

Стильна спальня в відтінках сірого та бірюзового

Спальня бірюзового кольору — це рай для відчуттів, тому що цей колір заспокоює. Він дає ефект і відчуття блакитного океану, літнього неба з відтінком свіжості. Поєднання бірюзового та сірого робить атмосферу легкою і витонченою. Аксесуарів не повинно бути багато. Більш ніж достатньо бірюзових тумбочок, встановлених по боках великого ліжка в бежевих і сірих тонах. Сірий килим і освітлена панель позаду ліжка додасть романтики і таємниці. Бірюзові подушки і вази доповнюють весь інтер’єр, а в спальні придають живу атмосферу, де приємно проводити вечори і ледачі ранки.