12 ідей декорування імбирними пряниками

Прикрасити ялинку

… Або гілки, поставлені у вазу. Рум’яні печеньки, проста біла глазур і червоні стрічки. Дуже просто. Дуже стильно.

Зробити ялинку

Навіть якщо ви не з тих, хто охкає і ахкає над живими ялинками, декоративне новорічне деревце з пряників може стати відмінною (і їстівною!) Прикрасою.

Зробити гірлянди

Ну правда, ми якось недооцінюємо гірлянди і банери. Час на приготування печенек з дірочками, декоративний шнур з ІКЕА і гірлянда готова. Або наприклад, зробити з тіста літери і зібрати напис.

Декорувати стіл

Якщо ви починаєте новорічну вечерю, то печиво можна використовувати для оформлення столу. А як вам ідея з їстівними іменними табличками, щоб розсадити гостей?

Прикрасити подарунки

Мені здається, навіть самий дріб’язковий подарунок, прикрашений імбирним чоловічком, буде просто чарівним. Якщо вам вдасться знайти кулінарний фломастер, зробіть ярлики для подарунків.

Зробити подарунок

Навіть не знаю, що може бути приємніше їстівного подарунка, тим більше приготованого своїми руками (сподіваюся, ви вже нікому не даруйте дешеві китайські сувеніри). Сніговий містечко з імбирних будиночків підкорив моє серце. Ще одна ідея — тісто для печенек з формочкой для вирізання. Ну або просто кілька пряників, красиво перев’язаних стрічкою.