7 цікавих речей для дому

Коли переїздиш в нову квартиру (не важливо, орендовану або вже свою), хочеться наповнити її затишними речьми, які будуть щодня радувати око і приносити затишок. Речі, зібрані в цьому пості, можна купити не тільки для себе, але і в подарунок друзям на новосілля або на новий рік, до якого залишилося зовсім небагато часу.

Блюдо для сервірування

Якщо ви тільки що переїхали, значить саме час зібрати рідних і друзів на новосілля. Але в новому будинку часто спостерігається нестача посуду. На стіл можна швидко накрити, поставивши всього одну тарілку з трьома відділеннями. Вона здорово виглядає, займає мало місця і відмінно підходить для снеків, яких буде цілком достатньо, щоб відзначити переїзд.

Оригінальний чайник
Чаювання з друзями може затягнутися надовго, і тут до речі буде чайник з підігрівом, який до того ж і виглядає дуже цікаво.

Хлібниця

Начебто зовсім проста річ, яку, однак, не так просто купити. Хочеться, щоб на кухні стояло щось цікаве, нестандартне. При цьому хлібничка повинна володіти головною якістю — зберігати хліб свіжим. Нам сподобалася ось ця скринька, яка зроблена з меламіну, добре зберігає свіжість випічки і оберігає хліб від неприємних запахів. А кришка з бука виконує роль дошки для нарізки.
Солонка і перечниця

Ще дві прості речі, які складно знайти. Адже так хочеться, щоб ваш будинок запам’ятався гостям! Ну, а якщо на вашому столі буде типова посуд, то цього точно не станеться. Навіть такі дрібниці, як сільничка і перечниця внесуть різноманітність і стануть тією деталлю, за яку зможуть зачепитися очі.
Тапочки-носочки «Совенята»

Ці теплі капці припадуть як не можна до речі саме зараз. Організм ще не звик до холодів, хочеться тепла і затишку. Симпатичні «Совенята» зігріють вас і будуть радувати своїм виглядом. Для інших членів сім’ї можна підібрати тапочки з іншим малюнком.
Будильник-стрибунець
Якщо вас не зможе розбудити навіть цей веселун, то, напевно, вам остаточно потрібно міняти графік роботи. Фішка цього будильник в тому, що після дзвінка він зістрибне з тумбочки, і вам доведеться встати, щоб його вимкнути. А ще, замість стандартного дзвінка можна записати своє власне ранкове привітання або підключити mp3-плеєр і прокидатися під улюблену музику.

Щоденник радісних моментів

Нам здається, що радісні моменти назавжди збережуться в пам’яті. Однак з часом ми виявляємо, що здебільшого в ній залишаються образи і непорозуміння. Поступово витісняючи хороше, вони псують відносини. Заведіть свій сімейний щоденник і записуйте туди приємні моменти, нехай навіть зовсім-зовсім маленькі. У важку хвилину, коли здасться, що між вами нічого не залишилося — погортайте щоденник і згадайте, як насправді багато ви один для одного зробили, і як багато є речей, які вас пов’язують.